Johannas hörna

Popcorn goodiebag

Nu tänkte jag visa er vad vi gav till barnen som kom på Almas kalas i söndags. istället för den traditionella godispåsen man brukar få i slutet av kalaset så ville jag göra någonting extra, någonting som passade till temat och då hittade jag lite inspiration på pinterest där de fyllt en popcornbox istället.

Vi hade ju ett riktigt stort dessertbord på kalaset så jag ville inte att boxen enbart skulle innehålla godis utan även annat roligt som passade till temat och jag är faktiskt super nöjd med vad jag plockade ihop.
De här söta cellofanpåsarna med personligt fotoomslag beställde jag från smartphoto.se.

jag kan verkligen rekommendera dem till alla typer av festligheter. Det är en perfekt present att ge till sina gäster innan de går hem. Jag valde att fylla dem med färgglada marshmallows. Det andra som fanns i popcornboxen var en vindsnurra. skittles påse, klubba, ett sugrör, såpbubblor, en jojo med godis i, en partytuta och ett par pappersglasögon som tillhörde setet med muggar och tallrikar som jag köpte till kalaset.

Barnen fick också en påse vid sidan av med en liten målarbok i fylld med cirkusbilder att färglägga. Denna glömde jag dock att fota^^ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats