Johannas hörna

Almas 4 årsdag

Idag har vi en fyraåring i huset!! Kl 13.48 idag för fyra år sedan gick min största dröm i uppfyllelse när Alma föddes och jag blev mamma. Idag har jag haft privilegiet att få vara hennes mamma i hela fyra år, den här tiden har gått otroligt fort samtidigt som det känns som en hel evighet sedan hon föddes. De här fyra åren har varit de hittills bästa i mitt liv och jag är så glad och tacksam för min lilla stora tjej.

I morse så uppvaktade jag henne med sång, fika och paket på sängen samtidigt som jag sände live på instagram för att Christer skulle kunna vara med och se Alma öppna sina paket. Förra året och det dessförinnan jobbade vi båda två på hennes födelsedag och firade henne först på eftermiddagen, men i år så ville jag verkligen få fira henne direkt när hon vaknade och det var först tänkt att Christer skulle tagit ledigt idag, men de har mycket att komma ikapp med på jobbet nu efter semestern så då löste vi det så här istället.

Nu under dagen ska vi uträtta lite ärenden jag och Alma och sedan i eftermiddag när Christer kommer hem så ville mina föräldrar komma på fika men vi får väl se hur det blir. Jag har bakat och fixat så mycket inför Almas kalas att jag inte känner för att baka mer just nu, dessutom är det så rörigt i huset att jag helst inte vill ha hem någon, men vi får väl som sagt se.

Alma leker för fullt här hemma med sina födelsedagspresenter och det är så roligt att se henne så nöjd och glad över allt som hon har fått.

Här kommer lite bilder från vår morgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats