Johannas hörna

Vägen till hjärtat…

Det sägs ju att vägen till hjärtat går genom magen, så istället för att köpa prylar att ge bort som kärleksgåva så har jag och Alma gått all in och bakat en massa gott istället. Semlor som blev över från igår, cupcakes och bullar. Sedan blev det mini cupcakes och hallongrottor till personalen på Almas förskola.

Vi är lediga idag och har inte något speciellt planerat utan ska bara vara hemma och göra det vi känner för. Sedan blir det fika i eftermiddag när pappan i huset kommer hem.

13e februari fettisdagen (21) 13e februari fettisdagen (3)Det här fina alla hjärtans dag kortet fick jag faktiskt av Alma för lite över en vecka sedan. Jag kom hem från jobbet en lördag då jag jobbat och hon kom springandes med kortet i högsta hugg och sa: Titta mamma jag har köpt ett kort till dig med hjärtan på. Det har jag köpt i affären!

Så himla stolt och glad var hon! Älskade omtänksamma fina ungen min!!! <313e februari fettisdagen (12) 13e februari fettisdagen (20) 13e februari fettisdagen (22) 13e februari fettisdagen (5) 13e februari fettisdagen (4) 13e februari fettisdagen (7) 13e februari fettisdagen (2)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats