Johannas hörna

1 års tårta

Nu ska ni få se bilder på tårtan jag gjort tills idag. jag hade som sagt inte så mycket tid för att färdigställa den som jag först hade räknat med då jag fick hoppa in och jobba extra, så jag är inte hundra procent nöjd med resultatet men jag gjorde så gott jag kunde med den tiden jag hade. Så jag hoppas att de ska vara nöjda med tårtan och att den åtminstone smakar bra. 1 års kalaset är ju en stor sak i mina ögon så självklart vill man vara nöjd med tårtan.

Nästa gång jag gör en tårta så ska jag verkligen se till att lägga ner den tiden som behövs för att få den perfekt! Det känns så tråkigt när något blir halvdant, speciellt när man gör det till någon annan.

Nästa tårtprojekt jag har framför mig är tre tårtor till min brors 25 års kalas och jag har fått fria händer, förutom att minst en av tårtorna ska vara prinsesstårtsfyllning, så det ska bli jätte kul! Jag vet precis vad jag ska göra och hoppas att han kommer bli nöjd med resultatet. DSC_1041 DSC_1045 DSC_1046 DSC_1044

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats