Johannas hörna

3 års tårtan

Alma har önskar sig en Mimmi-tårta i år, och det kommer hon få också, men inte idag. Mimmi tårtan, eller tårtorna rättare sagt kommer jag att göra tills kalaset för släkten på lördag så idag fick hon nöja sig med en mindre liten prinsessig tårta som jag gjorde igår. Almas mormor och morfar kom nämligen hot på lite födelsedagsfika nu på eftermiddagen så då är det klart att vi måste bjuda på tårta dagen till ära.

Tårtbotten är gjord på receptet tre lika delar. Sedan är den fylld med vaniljkräm, vit chokladmousse och täckt med philadelphiakräm. Jag har dekorerat den med chokladbollar, chokladhjärtan och dekorationer i sockerpasta samt lite strössel. Jag är faktiskt riktigt nöjd med min lilla skapelse^^

DSC_0768 DSC_0769 DSC_0770Dags att blåsa ut ljusen och önska sig någonting <3

DSC_0799 DSC_0800 DSC_0807 DSC_0808Jag har en massa mer bilder från idag som jag vill visa er, men det får bli i morgon för nu är det läggdags då jag ska gå upp kl 4.30 i morgon igen och Alma har redan sprungit upp i förväg här och lagt sig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Har du nåt bra recept på vit chokladmousse? Gjorde till theas kalas men den blev jätte lös (fast god) ?? undrar hur du gör philadelphiakrämen också ?

stats