Johannas hörna

Veckan som gått

Här flyter livet på som vanligt. Den här veckan har jag börjat jobba kl 6 så jag har varit helt slut när jag kommit hem och varken haft ork att blogga eller haft någonting att skriva om. I tisdags var jag ledig och då var Josephine här, vi hade inte setts på flera veckor nu så vi hade mycket att prata om.

Alma har varit på förskolan måndag, onsdag och torsdag den här veckan och hon har haft super roligt! På onsdagen var hon och hälsade på hos de stora barnen på deras avdelning och hon hade varit så himla ”vuxen” och duktig sa pedagogerna. Sötunge!!! <3 När jag kom och hämtade henne satt hon och ritade och vi fick med en jätte fin teckning hem.

Nu väntar fyra härliga lediga dagar för min och Almas del. Christer jobbar ju både fredag och måndag men vi får ju två hela dagar tillsammans i helgen som tur är. Som jag längtat efter denna långhelg. Det ska bli så skönt att få sova tills jag vaknar av mig själv på morgonen och slippa vakna av väckarklockan, det är verkligen det värsta jag vet!! Usch vilken ångest man får kvällen innan, jag får svårt att komma till ro och oroar mig för att försova mig så det resulterar alltid i att jag sover jätte dåligt under natten. Så sämst!! Bäst av allt är att vi har en morgontrött unge som gärna sover till kl 8 eller 9 hon också. Underbart!! 10e jan (1) 10e jan (2) 10e jan (3)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats