Johannas hörna

Adventsmys tjejkväll

Igår var det dags för det årliga adventsmyset med mina pinglor. Vi hade en underbar kväll fylld med skratt och massa prat om allt och ingenting. Jag har förberett för den här dagen i flera månader och igår innan alla kom så dekorerade jag med produkter från fantastiska Ausra som har butiken kalasdekorationer.se

Det var pom poms, fantastiskt vackra papptallrikar och pappmuggar, bordslöpare, servetter, foodpickers och presenter till gästerna. Allt i vitt och guld med stjärnor och snöflingor. Så otroligt vackra produkter och jag hade inte kunnat vara mer nöjd med resultatet av dukningen och piffet. Mina tjejkompisar tyckte att allt var så fint och var riktigt imponerade av kvalitén på bland annat papptallrikarna som ser otroligt lyxiga ut och är styvare än andra papptallrikar man kan köpa. Man behövde med andra ord inte oroa sig för att tallriken skulle vika sig så man tappade maten. Stort plus!!!

Planerar ni kalas så tycker jag definitivt att ni ska gå in på kalasdekorationer.se , ni kommer garanterat att hitta något ni älskar för där finns verkligen allt i alla stilar. Vi hade faktiskt produkter därifrån även till vårt bröllop och jag har redan fått hem en stor låda med artiklar till Almas 3 års kalas, det är ju ett tag kvar dit men jag längtar så efter att få dekorera och fixa inför det och att få visa er. Det ska bli så kul!!

Här kommer en massa bilder från gårdagen.
adventsmys tjejkväll (16) adventsmys tjejkväll (3) adventsmys tjejkväll (15) adventsmys tjejkväll (4) adventsmys tjejkväll (7) adventsmys tjejkväll (17) adventsmys tjejkväll (9)

Jag hade gjort cakepops på mjuk pepparkaka. adventsmys tjejkväll (10) adventsmys tjejkväll (11)

Hemmagjorda chokladpraliner i olika former.adventsmys tjejkväll (14) adventsmys tjejkväll (18)

Ingen jul utan knäck!adventsmys tjejkväll (19) adventsmys tjejkväll (20)

Köttbullemacka med söta foodpickers i form av stjärnor från kalasdekorationer.seadventsmys tjejkväll (22) adventsmys tjejkväll (23)

Mini pizzor och pulled porkadventsmys tjejkväll (24) adventsmys tjejkväll (25) adventsmys tjejkväll (27) adventsmys tjejkväll (29) adventsmys tjejkväll (30) adventsmys tjejkväll (31) adventsmys tjejkväll (32) adventsmys tjejkväll (34)

Julklappsleken är ju ett måste sådana här kvällar. adventsmys tjejkväll (35)Tusen tack tjejer för igår, ni är bäst!!! <3

Och ett extra stort tack till Ausra på kalasdekorationer för alla fantastiska kalasprodukter och gåvorna till mig och mina vänner. Du är fantastisk!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats