Johannas hörna

Borås djurpark

Idag är det näst sista dagen på vår semester och jag ville inte bara sitta hemma så vi bestämde oss för att åka till Borås djurpark. Alma sov på vägen dit, sedan stannade vi och åt innan vi gick in så hon skulle vara på sitt bästa humör. Det var hon också, till en början. Men ganska snart började hon krångla, sätta sig ner på marken och vägra resa sig och var inte alls medgörlig. Vi försökte distrahera med allt vi kunde komma på, lekte på lekplatsen en stund, åt yoghurt, köpte en glass men hon var inte på humör längre än för just den stunden. Så vi åkte hemåt igen efter ett par timmar. Det blev inte den mysiga familjedag jag tänkt mig med en massa skratt och skoj, men det är bara att inse att det kommer vara så här ett tag framöver nu och hålla tummarna för att ”2 års trotsen” går över snabbt!

Här kommer bilderna från dagen:

borås djurpark 6e augusti (1) borås djurpark 6e augusti (4) borås djurpark 6e augusti (5) borås djurpark 6e augusti (6) borås djurpark 6e augusti (8) borås djurpark 6e augusti (9) borås djurpark 6e augusti (10) borås djurpark 6e augusti (12) borås djurpark 6e augusti (13) borås djurpark 6e augusti (15) borås djurpark 6e augusti (18) borås djurpark 6e augusti (19) borås djurpark 6e augusti (20) borås djurpark 6e augusti (23) borås djurpark 6e augusti (30) borås djurpark 6e augusti (37)

Jag blev så ledsen när jag kom hem och såg den här inzoomade bilden av tigern. ett så majestätiskt och vackert djur men med så mycket sorg i blicken. Tigern vankade av och an i sitt inhägne och man såg verkligen på den att den var stressad och vantrivdes. Så hemskt!borås djurpark 6e augusti (40) borås djurpark 6e augusti (41) borås djurpark 6e augusti (46) borås djurpark 6e augusti (48) borås djurpark 6e augusti (49) borås djurpark 6e augusti (51) borås djurpark 6e augusti (53) borås djurpark 6e augusti (57)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Jo, bättre undvika djurparker och cirkusar med djur som inte hör hemma i Sverige. Eller att simma med delfiner…. Usch. Barn behöver lära sig att djur inte är underhållning 🙂

stats