Johannas hörna

Bröllopsbling!!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag hittat de perfekta smyckena till bröllopet. Örhängena ville jag att de skulle vara stilrena men ändå något extra, så när jag hittade dessa små diamanter inne på Gekås för 24.95kr så slog jag till direkt!

Halsbandet hittade jag faktiskt på H&M i söndags och jag blev helt kär! Jag visste inte exakt hur jag ville att halsbandet skulle se ut, bara att det skulle vara mycket bling eftersom min klänning är så enkel, så det hade inte kunnat bli per perfekt än just det här halsbandet som glittrar hur mycket som helst!! Halsbandet kostade förresten 129kr, som hittat!

Christer kallade mig för en snåljåp när jag berättade vad smyckena kostade, men jag är inte snål utan sparsam förklarade jag^^ Det finns så mycket annat som vi behöver lägga pengar på just nu så varför köpa smycken för flera hundra eller tusentals kronor!? Sjukt onödigt tycker jag!! Ringen har vi ju inte sett ut än, men den lär ju kosta lite mer så det får allt räcka tycker jag.

Hur skulle ni resonera?

bling

bling1

bling2

bling3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Smyckena är jättefina, du verkar gjort som du tycker är bäst och det är det viktigaste 🙂

    Jag tänker nästan likadant men alla smycken är redan fixade för den speciella dagen. När jag var 20 år fick jag pärlhalsband med matchande armband och örhängen till så de ska jag ha samt förlovningsring (enormt dyr) och antagligen kommer jag bara lägga till fler diamanter på den än köpa till vigselring 🙂

stats