Johannas hörna

Då var helgen slut

Nu har jag jobbat klart för den här veckan och nästa vecka startar med några lediga dagar. Det ska bli skönt att hinna vila lite, påsarna under mina ögon har nog aldrig varit så stora och tydliga som nu.. och det säger en hel del med tanke på att jag är småbarnsmamma! Det ska även bli skönt att komma ikapp lite här hemma med hushållssysslorna och så klart att umgås en massa med Alma <3 Det tråkiga med att jag jobbat hela helgen är att jag och Christer inte fått så mycket kvalitetstid tillsammans, vi får försöka ta tillvara på den lediga tiden vi får ihop den kommande veckan istället.

Det är verkligen ett pussel det här med att få ihop livets alla delar.

Som tur är så har jag haft några timmar tillsammans med familjen i helgen. Igår kväll så hann vi med lite lek på Almas rum och sedan tog vi en kvällspromenad ihop hela familjen innan läggdags. Vi gick genom parken där det inte finns någon belysning och där stannade vi och tittade upp på den stjärnklara himlen. En sådan där extra mysig stund som man sparar långt in i hjärtat. En annan sådan stund som jag kommer leva på länge är den från i morse, Vi vaknade samtidigt allihop, Alma var på strålande humör och låg mellan oss och kramades och myste. Utan tvekan bästa sättet att starta dagen på!

Hur har ni spenderat er helg?
24e september

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Mys mys mys 🙂

    Vår helg spenderade hela familjen ihop men vi gjorde inget speciellt än att bara äta mat och gå på mysiga promenader, haha. Både jag och fästmannen tränar och äter nyttigt på vardagarna så helgerna är våra ”svullo” dagar, haha 🙂

stats