Johannas hörna

Djurparken i vinterskrud

Alma mår äntligen bättre och igår var första dagen då hon inte behövde ta någon astmamedicin alls, så himla skönt för oss allihopa. Nu hoppas jag att vi äntligen kan lägga denna jobbiga sjukdomsperioden bakom oss och får vara friska hela familjen.

Igår var jag så uttråkad och kände att jag verkligen behövde komma bort från huset, Vi har varit hemma så mycket nu eftersom Alma varit sjuk så länge så jag behövde bara få komma bort lite. Jag och Alma hade en ledig fredag så vi tog med oss Spike, satte oss i bilen och åkte upp till berget för att få lite miljöombyte och frisk luft. Jag visste inte om det var några djur ute uppe på djurparken men det var både öppet till kaninhuset och flera djur ute. Bland annat kor, ponnyn, åsnorna och så klart mina och Almas favoriter, hjortarna! <3

Det blev en mysig stund ute, Alma var sitt vanliga glada jag igen och frågade om vi inte kunde äta pizza när vi var på väg tillbaka till bilen, så vi köpte med oss en pizza hem, det var ju ändå fredag så då får man passa på att mysa till det lite extra. Alma åt massor! Det är så himla skönt att hon har fått sin aptit tillbaka och äter bra igen.

23e feb (3)23e feb (7) 23e feb (9) 23e feb (28) 23e feb (29) 23e feb (21) 23e feb (13) 23e feb (15) 23e feb (16) 23e feb (17) 23e feb (18) 23e feb (34) 23e feb (39)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats