Johannas hörna

Drömstolar

Den som säger att materiell lycka inte existerar, den ljuger bara för fy bubblan var jag är glad över våra nya matstolar i vardagsrummet!!! Jag har varit ute efter sådana här tygbeklädda stolar länge nu men alla har ju varit så dyra och de som känner mig vet att jag är väldigt sparsam och inte köper någonting till fullpris om jag inte måste^^ haha

Så gissa om jag blev glad när jag såg att dessa stolar från Jysk var nedsatta till och med idag från 890kr/st till 650kr/st. Trots att jag är sjuk så ringde jag till mamma och hon följde med mig in till stan för att köpa dem och nu har Christer satt ihop dem här hemma. Jag är så himla glad, stolarna är så himla snygga och jätte sköna att sitta på!

Rummet fick en helt ny känsla verkligen och det känns så skönt att äntligen kommit igång med att byta ut vissa möbler som vi under en tid pratat om att byta ut just i vardagsrummet. Men vi tar det ett steg i taget och de här stolarna var verkligen en bra början. 22e jan 2017 (1)

Här ovan ser ni hur det såg ut med de gamla stolarna22e jan 2017 (3)

Så här ser det ut nu. Jag längtar tills hela vardagsrummet är klart och golvet blivit slipat och ljusmålat, men det blir nog inte förrän om något år^^ Ser ni förresten att jag fortfarande har ett julpynt framme? Jag måste ställa undan ljusstaken som står på skänken^^ 22e jan 2017 (8) 22e jan 2017 (9) 22e jan 2017 (11) 22e jan 2017 (12) 22e jan 2017 (14) 22e jan 2017 (16)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats