Johannas hörna

Kan vi få bli friska nu??

Alltså nu är vi verkligen trötta på att vara sjuka! Christer har haft feber och feberfrossa från och till i tre dagar nu, min näsa rinner som en kran som någon glömt att vrida av och Alma är snorig och fortfarande väldigt liten i maten.

Jag har varit iväg och jobbat idag faktiskt, jag var bara schemalagd fyra timmar idag så jag tänkte att det måste jag ju klara, vilket jag gjorde men jag var tvungen att gå och snyta mig stup i kvarten. I morgon är jag ledig igen så jag hoppas verkligen att jag hinner bli bättre tills på torsdag då jag ska jobba igen och då i 7 timmar, det hade jag aldrig klarat idag!!

Hur mår ni?18e januari 2017 (7)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats