Johannas hörna

Lite piggare

Alma har piggnat till lite under dagen, hon har till och med ätit lite nyponsoppa och några ostbågar. Dagen började med att Alma ville ta ett bad med en massa skum så det fick hon naturligtvis. Skönt att skölja bort bacillerna lite^^

Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt, Alma har lekt och pysslat här hemma och det är så skönt att se att hon börjar få sin energi tillbaka och att hon skrattar och stojar. Ibland när hon väsnas för mycket vill man bara att hon ska vara tyst en stund, men när hon har varit sjuk i flera dagar nu och inte haft någon energi alls så har man bara önskat att hon fick bli pigg igen och så hon orkade röja runt här hemma. Livet som förälder i ett nötskal!

Vad gör ni denna lördag?21e jan 2017 (6)b

Christer bytte ut sin dataskärm för ett tag sedan men sparade den gamla skärmen som sedan dess stått på golvet inne på kontoret. Idag så ställde han in den i lekrummet så att Alma skulle kunna sitta på sin sittpuff och titta om hon ville medan jag tittade på något annat på tv:n i vardagsrummet. Men det var inte så intressant utan hon lekte mest istället. Lika bra det kanske för det har blivit en hel del tv tittande de senaste dagarna nu när hon varit så sjuk.

21e jan 2017 (4)b 21e jan 2017 (17)21e jan 2017 (22)21e jan 2017 (21) 21e jan 2017 (25)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats