Johannas hörna

En helg i Stockholm

Vilka fantastiska dagar vi hade förra helgen. Företaget som Christer arbetar för firade 80 år och bjöd därför med alla anställda med respektive upp till Stockholm för att se Tomas Ledin på Cirkus. Hotellövernattning och god mat ingick i det hela så vi fick en hel helg på tu man hand, bara jag och Christer, utan barn för första gången på väldigt väldigt länge. Jag har alltid tänkt att vi kommer få tid för varandra när Alma blir större och att det inte är så viktigt just nu, jag har i alla fall inte prioriterat det, men efter den här helgen insåg jag verkligen hur mycket vi behövde det. Att bara få vara Johanna och Christer och inte mamma och pappa hela tiden. När vi inte var på hemmaplan och hade en massa annat att syssla med utan verkligen var iväg någonstans så ägnade vi verkligen tid åt varandra och jag fick verkligen den där känslan av att vara nykär igen så här efter 7 år tillsammans.

Resan var jätte bra planerad. Vi började på lördag morgon med att samlas på Christers jobb där vi skulle åka buss ifrån. Vi fick bubbel och en goodie bag med chips och drickbart att ha på bussresan upp. efter halva vägen stannade vi för att äta och sedan åkte vi vidare. Väl framme i Stockholm checkade vi in på hotellet. stockholm 16-17 december (18)Hotel Kung Carl på Stureplan. Ett jätte mysigt hotell med lobby och bar inbyggt i en gammal innergård, så man såg utsidan av den äldre byggnaden inomhus. Vi fick ett jätte mysigt rum på översta våning med utsikt över gatan och alla hustaken. stockholm 16-17 december (2) stockholm 16-17 december (1)När vi checkat in bytte vi om och hängde sedan nere vid baren innan det bar iväg till Cirkus för middag och show med Tomas Ledin.

stockholm 16-17 december (7)Maten var fantastisk och showen lika så. Vi hade bästa platserna då Ledin efter halva showen på scenen fortsatte uppträdandet på bordet precis intill vårt.

stockholm 16-17 december (11)Sedan bar det av med buss tillbaka till hotellet där vi fortsatte att umgås med Christers kollegor till närmare kl halv två på natten, det var längesedan jag var vaken så sent måste jag erkänna^^

stockholm 16-17 december (15)Jag bad om en alkoholfri drink och fick en med smak av jordgubb och lime, så sjukt god!!!

stockholm 16-17 december (16)Dagen efter vaknade vi och gick ner för att avnjuta hotellfrukosten, två tallrikar fick jag i mig och det här är den första av dem^^

Sedan hade vi ett par timmar att fördriva innan bussen gick hem igen så vi tog en promenad för att få lite frisk luft. När vi kom tillbaka till hotellet packade vi ihop och checkade ut och så gick den långa bussresan hemåt igen.

Jag hade ingen kamera med mig och fotade inte mycket med mobilen för en gångs skull, jag hade fullt upp av att bara njuta av att få komma iväg någonstans och umgås med min man och andra vuxna människor så det här är bilderna som blev från helgen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats