Johannas hörna

En natt i husvagn

1e augusti (112)Natten tills idag sov vi i mina föräldrars husvagn vid torpet på andra sidan gatan, bara för att göra en rolig grej med Alma liksom.

Vi lånade vagnen för två år sedan och låg på camping men det här med husvagn är inte riktigt vår grej, att behöva köra dit åbäket, bädda upp och ner för att kunna äta/sova osv. Så himla krångligt!!! Nej stuga är nog mer vår grej i så fall. Men att bara sova en natt så här någon gång ibland är ju super mysigt! Själva campinglivet har vi ingenting emot, inte jag i alla fall. Christer saknar väl dock sin dator och sina 3D skrivare om vi skulle vara borta i flera dagar, men han är samtidigt sugen på att köpa en campingbuss så vi får väl se vad som händer i framtiden.

Vad tycker ni om campinglivet?

2e augusti (3)Alma och Spike morgonmyser <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag gillar att campa ? både tält och annat. Min sambo är dock inte lika positiv, men förra året lånade vi en husbil och DET var grejen, haha. Så husbil får det bli om vi ska iväg. Drömmen är väl att kunna ha en egen ?

  2. Roland

    Min katt roffe vägrar gå på gräs där det finns däck spår från husvagnar. Men min hund Sanji gillar människorna. Sen har jag även en kaktus, den har inget namn men den ser nästan ut som en 3D skrivare.

stats