Johannas hörna

Ett möte med havet

Hej på er. Nu är det ett tag sedan jag bloggade, jag har varit upptagen med livet. Det har hänt en hel del kan man säga, både roliga och väldigt tråkiga saker, det är också en anledning till att jag varit frånvarande här. Men det är inget som jag känner att jag vill berätta om just nu utan jag avvaktar ett tag. Det finns några väl utvalda personer som vet vad det handlar om och det får räcka för nu. Det roliga kan jag i alla fall dela med mig av och det är att vi var iväg på en liten dagsutflykt till kusten igår. Något som jag först ville ställa in på grund av det tråkiga som hänt, men jag har längtat efter den här resan så länge och Christer övertalade mig ganska lätt om att vi skulle åka i alla fall och jag är så glad att vi gjorde det. Det gjorde att jag kunde tänka på annat en stund och bara njuta av livet och min underbara lilla familj.  lysekil 3e augusti (82) lysekil 3e augusti (83) lysekil 3e augusti (3) lysekil 3e augusti (6)

Vi åkte till Lysekil där vi bland annat besökte havets hus. Något jag sett fram emot då Alma är väldigt fascinerad av fiskar. Det var så kul att se hennes ansiktsuttryck när vi kom till första akvariet, hon satte sig ner och bara tittade och hade säkert kunnat sitta där hur länge som helst om vi inte sagt att vi skulle gå vidare till nästa akvarium.

lysekil 3e augusti (9) lysekil 3e augusti (10) lysekil 3e augusti (11) lysekil 3e augusti (13) lysekil 3e augusti (14) lysekil 3e augusti (16) lysekil 3e augusti (19)

Den här lille stackaren har då verkligen dragit en nitlott här i livet…. För inte är den så särskilt vacker eller vad säger ni?

lysekil 3e augusti (22) lysekil 3e augusti (26)

Skepp ohoj!!!lysekil 3e augusti (28) lysekil 3e augusti (29) lysekil 3e augusti (31) lysekil 3e augusti (39)

Vi åkte på guidad tur med tåg genom hela Lysekil.lysekil 3e augusti (32) lysekil 3e augusti (33) lysekil 3e augusti (40) lysekil 3e augusti (90) lysekil 3e augusti (41)

Alma somnade gott under åkturen <3lysekil 3e augusti (42) När hon vaknat begav vi oss mot en liten avskild strand.lysekil 3e augusti (43) lysekil 3e augusti (45) lysekil 3e augusti (50) lysekil 3e augusti (55) lysekil 3e augusti (57) lysekil 3e augusti (58)

Almas första besök till havet. Hon samlade snäckor i sin lilla hink och jag fick flaschbacks till min egen barndom då jag gick längs strandkanten och plockade snäckor i vad som kändes som timmar. Det känns så fantastiskt att få återuppleva det genom mitt egna barn och att få möjligheten att ge henne samma fina minnen som jag har. lysekil 3e augusti (92) lysekil 3e augusti (93) lysekil 3e augusti (94) lysekil 3e augusti (62) lysekil 3e augusti (63) lysekil 3e augusti (64) lysekil 3e augusti (70) lysekil 3e augusti (73) lysekil 3e augusti (74) lysekil 3e augusti (75) lysekil 3e augusti (77) lysekil 3e augusti (79)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats