Johannas hörna

Fodrat regnställ från Petite Chérie

30e jan (1)Igår fick vi hem det nya fodrade regnstället som jag klickade hem från rean på Jollyroom i slutet på förra veckan och det är så himla fint! Jag skulle aldrig ha råd att lägga pengar på sådana här märkeskläder när de är till fullpris, men nu var det som sagt nedsatt med 56% rabatt och då var jag tvungen att passa på. Så gör jag för det mesta för att kunna köpa nya och fina kläder till Alma, köper dem på rean. Man får ju passa på att göra det så länge det funkar och hon inte måste ha de nyaste kläderna på marknaden hela tiden, för den dagen lär väl komma så småningom gissar jag.

Men nu kan jag göra fantastiska fynd och det känns så himla bra! Jag är inte den som måste byta ut alla kläder varje vår och höst för att det kommer nytt mode, det finns garanterat dem som aldrig hade köpt de här regnkläderna nu eftersom det kommer en ny vårcollektion snart och den här numera är ”ute”, men det tycker jag personligen är heldumt! Jag älskar mönstret på den här jackan och att modellen har lite form och går in i midjan.

Alma har varit lite piggare idag, näsan rinner mer än den gjorde igår och hon hostar fortfarande men inte lika ofta så när jag sa att jag skulle gå ut med Spike ville hon absolut följa med! Lite frisk luft skadar ju faktiskt inte och idag är hon mycket piggare än igår då hon bara orkade leka en kort stund innan hon sedan sov i flera timmar i sträck på soffan. Det har dessutom lagt sig ett vitt fluffigt täcke av snö ute under natten så Alma tjöt av glädje när vi drog upp rullgardinen i morse. Jag frågade om hon ville testa det nya regnstället och det ville hon absolut så jag tog med kameran ut och passade på att få lite bra bilder på det också.

En dag som denna då temperaturen ligger på någon plusgrad så funkar det utmärkt med fodrat regnställ med underställ och kläder under och Alma var precis lika varm när vi kom in efter en stund som när hon har sin vinteroverall på sig.

Här kommer en massa bilder.30e jan (8) 30e jan (17) 30e jan (24)Det är så ofattbart vackert ute nu med den klarblå himlen, den låga solen och all snö. Helt magiskt!! 30e jan (37) 30e jan (47) 30e jan (48) 30e jan (51) 30e jan (82) 30e jan (103) 30e jan (109) 30e jan (112) 30e jan (132)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats