Johannas hörna

Full fart

God kväll!!

Här har det varit full fart sedan klockan halv sex i morse. Då ställde sig Alma upp i sängen och sa mamma så det var bara att kliva upp. Inte särskilt svårt faktiskt när man vet att man har en hel dag att spendera ihop med sin absoluta favoritperson <3

Tänk vad mycket man orkar sedan man fick barn, i alla fall jag känner att jag inte har lika mycket att klaga på längre. Inte alla dagar så klart, en del dagar är ju fruktansvärt jobbiga, men oftast så försöker jag njuta av varje stund jag har med Alma, snart är det ju dags att börja jobba och då kommer jag att tvingas vara borta från henne i timmar i streck flera dagar i veckan. Fy vilken mardröm!! Men det är ju så livet är för de allra flesta tyvärr. Jag kommer säkerligen se charmen med den tiden också när den kommer, men just nu är jag bara så glad och tacksam över att jag kan spendera hela dagarna varenda dag med min lilla älskling. Det är lycka!!

Vi började den här dagen med frukost och mys i soffan, lite lek och sedan tog vi en morgonpromenad med Spike. Efter det lastade jag in en massa mjölkförpackningar och annat i bilen och så åkte vi till återvinningscentralen. När vi kom hem åt vi lunch, tvättade lite, städade undan i köket (jag plockade undan och Alma drog fram mer saker^^) och sen åkte vi in till stan och handlade lite mat så nu har vi så vi klarar oss i förhoppningsvis två veckor framöver. När vi varit hemma en stund så åt vi middag och sen kom Christer hem. Jag och Alma lekte fram tills det var läggdags och idag somnade hon på bara någon minut. Det är så himla skönt med sådana kvällar. Nu ska jag gå ut med Spike och sedan hoppa in i duschen innan jag kryper ner i sängen jag också, jag lär väl inte få någon sovmorgon i morgon misstänker jag så det är lika bra att krypa till kojs tidigt!

God natt!

Hur har er dag varit förresten??

blandat 20112

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer Svensson

    Svar: Ja men det tycker jag absolut att ni får göra, det var verkligen jätteroligt! Kul för oss vuxna att få känna oss som barn igen också och träffa Pippi och krypa i små hus ;).

    Och vilken underbart söt dotter ni har =).

stats