Johannas hörna

Gosigaste vinterjackan

I lördags var vi på Gekås i Ullared jag, Christer, Alma, Almas farmor och Göran. Vi passade på att uppdatera Almas höstgarderob och även köpa vinterkläder. Den här puder rosa super mysiga vinterjackan nedan köpte vi till Alma och jag är så nöjd!! Hade det funnits en i min storlek så hade jag inte tvekat en sekund att köpa en till mig också för den är så himla fin!! Den här jackan kommer hon att få ha som ”finjacka” i vinter när vi tex åker och handlar och hon inte behöver ha overall på sig. En overall hittade vi också fast det fanns inte så många inne i butiken i lördags, de som fanns var väldigt skrikiga i färgerna och jag föredrar ju ljusa pastellfärger, så det blev faktiskt en helsvart overall i år.

Vi köpte även vantar, sockar, trosor, strumpbyxor och flera leggins. Överdelar köpte vi inte en enda eftersom jag redan köpt flera på Kappahl tidigare förra veckan när de hade ”ta tre betala för två” erbjudande. Så jag tycker faktiskt att jag lyckades hålla mig till det vi behövde och köpte inte en massa onödigt.

Det som saknas nu innan Almas vintergarderob är helt klar är ett par vinterkängor och sedan en tjockare vintermössa, men det ska vi nog hinna med att hitta innan minusgraderna börjar smyga sig på. det är ju trots allt inte ens september ännu^^

Har ni börjat köpa vinterkläder ännu eller är det bara jag som är ute i så god tid?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vilken fin jacka!
    Själv har jag gjort en inventering på vad som finns och vad som behöver köpas. Alla tre behöver nya vinterkängor och två behöver fodrad gummistövel. Ytterkläder behövs några stycken också. Även om de ärver av varandra så är det inte alltid det passar i storlek ????
    Själv måste jag finna en ny vinterjacka då den gamla gav upp förra säsongen. Det är ju trots allt bara augusti ännu, men ändå ?

stats