Johannas hörna

High five mysdress

Nu ska ni få se något ni inte har sett ofta, Alma har fått ett nytt sett med myskläder inför hösten och tro det eller ej med det är inte rosa! Jag kände att hon behöver ha något lite mer tuffare klädesplagg och inte allt så himla sockersött, så när jag swipade förbi det här myssettet på wish så kunde jag inte låta bli att klicka hem det. Det fanns faktiskt i rosa också men jag valde grönt den här gången och det är så fint och materialet känns så skönt! Alma ville prova kläderna så fort vi öppnat paketet.

18e augusti (43) 18e augusti (69) 18e augusti (1) 18e augusti (50)

Jag beställde i storlek 4-5 år som jag alltid gör när jag köper något från Kina och det passade den här 3 åringen perfekt! Hon har storlek 98/104 i vanliga fall.

Jag brukar inte köpa svarta kläder då de alltid blir så håriga på grund av våra fyrbenta familjemedlemmar, men tar man på henne dem innan vi drar till förskolan så borde hon hinna ut genom dörren innan hon blivit allt för hårig tänker jag^^

Har ni börjat fylla på i höstgarderoben ännu?

Nu känner man verkligen att hösten är på intåg, det är så kallt om morgnarna och jag har till och med satt på sätesvärmen i bilen när jag åkt till jobbet nu i veckan. Som tur är så är dagarna fortfarande fina så det får vi leva på ett tag till innan hösten är här på riktigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats