Johannas hörna

Jul i lekrummet

8e december (3)I fredags när vi äntligen började friskna till från en vecka med sjukdomar så var jag och Alma över till mina föräldrars torp och hämtade en gran till Almas lekrum. Det mesta julpyntet, förutom granen har fått komma upp i resten av hemmet och nu var jag så himla sugen på att klä en gran att jag inte kunde hålla mig längre, så då fick det komma in en i Almas rum^^

Vår stora gran skall tas in sista veckan innan jul när mina föräldrar och syskon varit i skogen hos min faster och huggit granar, om de nu hittar någon som faller mig i smaken, jag har aldrig behövt lämna över ansvaret att hitta en julgran på någon annan förut så det känns väldigt nervöst faktiskt. I värsta fall så kommer jag dissa granen de tagit med och tvingas åka in till stan och köpa mig en istället. Men det återstår att se då^^

Här är i alla fall Almas julgran med pastelliga julgransdekorationer. 8e december (15) 8e december (19) 8e december (20) 8e december (25) 8e december (27)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats