Johannas hörna

Jul i vårt hus

20e december (6)Idag har jag gjort min sista arbetsdag innan jul så nu går jag och Alma på en veckas julledighet. Christer har fortfarande två arbetsdagar kvar innan även han är julledig. Som jag sett fram emot den här julen, det kommer verkligen att bli den bästa julen hittills i mitt liv. Alma är så involverad i allt nu och pratar en massa om tomten, vad hon önskar sig i julklapp och är så förväntansfull. I helgen var jag oh Christer bortresta, mer om det berättar jag i ett annat inlägg, under tiden var Alma hos mormor och morfar. De bakade ett pepparkakshus och på söndagen var de och hämtade julgranar i min fasters skog.

För första gången någonsin så var jag tvungen att överlåta valet av julgran till någon annan, men med mina instruktioner så lyckades de hitta en jätte fin julgran åt oss och denna gran tog vi in igår kväll. Idag efter jobbet och förskolan har jag och Alma haft det jätte mysigt medan vi klätt granen. Så nu är det verkligen jul här i vårt hus då granen var det sista av julpynt att komma på plats och mysfaktorn är nu på topp!

Har ni klätt er julgran ännu?  20e december (16) 20e december (51) 20e december (55)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats