Johannas hörna

Kvalitetstid

Den här veckan jobbar jag väldigt mycket, betydligt mer än de 20 timmarna som jag blev anställd på pga att det är två som har semester. Men det gör mig ingenting, dagarna går så himla fort. Jag hoppas bara att Alma känner likadant för det blir långa dagar på förskolan för henne. Hennes morfar lämnade henne kl 7.30 idag, han har kommit hit när han slutar kl 6 för att vi ska slippa väcka henne så tidigt, så tar han henne sedan till förskolan när hon vaknat lagom tills de ska äta frukost där. Idag hämtade jag henne vid 14.30 så 7 timmar var hon på förskolan. Det är mycket när man bara är 2 år men förhoppningsvis har hon jätte roligt.

När vi kom hem åt vi mellanmål, lekte lite på hennes rum och åt sedan middag. När jag slutade amma när Alma var 10 månader så köpte vi hem välling att ge henne på kvällen, hon har verkligen älskat sin välling men nu de senaste två veckorna har hon bara velat dricka den vid två tillfällen, så det verkar som att det är dags att sluta med det också. Hon vet verkligen vad hon vill och talar om precis hur hon vill ha det. Vår lilla tjej börjar bli så stor!!! 24e augusti (2) 24e augusti (14)

Några detaljer från barnrummet. Det är inte helt klart ännu och jag vill inte visa er slutresultatet förrän det är helt klart så ni får vänta ett tag till. Det är fortfarande lister och foder som ska på plats, gardiner och alla garderobsluckor som ska målas om. 24e augusti (19) 24e augusti (20) 24e augusti (34) 24e augusti (37) 24e augusti (43) 24e augusti (64) 24e augusti (1) 24e augusti (26) 24e augusti (28) 24e augusti (30)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Min son är på dagis kvart över 6 till kvart över 4 4-5 dagar i veckan, alltså heltid och ibland mer än så. Tyvärr är det så verkligheten ser ut, Tyckte det lät mycket i början men det är bara att acceptera läget… :/

    1. Johanna

      Ja tyvärr är det ju så det ser ut för de flesta. Men snart kommer jag gå ner till min ordinarie tid på 20 timmar i veckan plus extra vid behov. Det känns skönt att ha möjligheten att göra så när Alma är så liten.

stats