Johannas hörna

Lek och bus på Gekås Ullared

Den här dagen har vi spenderat på Gekås. Christer köpte kläder och nya högtalare till bilen, jag köpte mig två par jeans, frågespel och så lite till Alma så klart^^ Bland annat en kudde, det har hon inte haft någon innan men nu har hon börjat rulla upp på min kudde på nätterna så det var nog dags att köpa en till henne. Alma har fått så himla mycket fina kläder den senaste tiden att hon inte behöver ett enda plagg till så jag försökte gå med skyddslappar för ögonen när vi var på barnavdelningen och inte se mig allt för mycket omkring, men det fick faktiskt följa med ett par jeans, en skjorta, en långärmad tröja och en klänning hem till henne i alla fall. Men hade jag kollat ordentligt och om inte Christer hade varit med så hade det garanterat blivit mer! Usch, varför finns det så mycket fint till de små och varför är det så svårt att låta bli att handla!?

DSC_1412

DSC_1413

nyår 20151

Vår älskade lilla busunge!! Så charmig så det är inte klokt!! <3 Efter maten tog Christer och Alma en paus från shoppingen och lekte en stund i leklandet medan jag shoppade vidare^^

nyår 2015

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats