Johannas hörna

Leklandet Gekås

Jag har inte haft tid att blogga på flera dagar, det har verkligen varit fullt upp hela helgen. i lördags åkte Christer till Uddevalla med en kompis och köpte sig en ny cykel och då blev jag och Alma själva hemma, så himla tråkigt då vi varit förkylda hela förra veckan och inte kunnat åka någonstans, så jag fick lite smått panik. Jag blir så sjukt rastlös av att gå hemma så länge. Men min syster skulle åka till Ullared och fast vi varit där en vecka innan så beslutade jag och Alma oss för att åka med^^ Så medan min syster shoppade loss så hängde vi i fiket och leklandet som de har på fjärde våning.

Tyvärr var det inte alla föräldrar som höll koll på sina barn, alltså jag förstår inte hur svårt det ska vara?! Det fanns ett inhägnat område som var för barn som var 1-3 år men ändå sprang de stora barnen där och röjde runt och sprang ner de små barnen. Jag blir så himla irriterad!!! Till slut var det i alla fall en förälder som sa till sina barn så fort de var på väg in dit att det bara var de små barnen som får vara där och det var skönt att se. Men alla andra föräldrar satt bara och grejade med annat medan barnen fick röja runt bäst de ville. Jag blir så himla arg på sånt, det är alltid likadant vilket lekland man än är på! Vissa människor skulle behöva lära både sig själva och sina barn lite respekt!!

Till slut fick jag så ont i huvudet av allt oväsen så vi fick gå och sätta oss i rummet som heter ”lugn och ro” en stund. Där satt några äldre par och fikade och Alma gick fram till dem och sa Mmmm när de fikade! haha Mitt lilla charmtroll <3 Sen letade vi upp min syster som hade med sig värktabletter så jag fick i mig en och så kikade vi runt lite i butiken, köpte julklappar och lite annat innan vi gick mot kassorna.

Så förutom huvudvärken så hade vi en bra dag och Alma hade jätte roligt hon också. Här kommer bilder från dagen.
DSC_0658

DSC_0659

DSC_0693

DSC_0662

DSC_0666

DSC_0673

DSC_0676

DSC_0679

DSC_0683

DSC_0687

DSC_0690

DSC_0691

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats