Johannas hörna

Loppisar & dalahästar- Semester i Dalarna dag 3

Tredje dagen uppe i Dalarna så åkte vi mot Nusnäs för att kolla på tillverkningen av Dalahästar, både på vägen dit och på vägen tillbaka stannade vi på flera loppisar så vi var inte tillbaka vid husvagnen förrän framåt kvällen igen.  
Det fanns en massa loppisar överallt, både stora och små med både fina saker men också en hel del skräp. Dock så skilde sig priserna väldigt mellan de olika ställena. På en del loppisar var det jätte dyrt så då handlade vi ingenting medan det på andra ställen inte kostade många tior. Alma hon hade riktig tur hon för hon fick saker på var och varannan loppis som vi besökte^^

Jag köpte en kockum emalj 3-vånings kakburk, en mjölsikt och en massa nya böcker till Alma. Kan visa bilder i ett annat inlägg så småningom. Glasspaus! Vi stannade till vid Valbackens stugby där det en gång i tiden varit en stugkamping med sagotema, jätte söta gamla hus men som idag tyvärr inte underhölls. Det enda de hade nu var loppis i ett par av byggnaderna och ett café som vi inte vågade köpa något på då det luktade fruktansvärt mycket råttkiss där inne. Så tråkigt på ett sådant ställe som har så mycket potential att bara låta det förfalla. Men mysigt var det att gå omkring där i alla fall och kika.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats