Johannas hörna

Lys upp höstmörkret med en ny tröja

Hej allihopa! Har ni liksom vi vaknat upp till en grå och regnig tisdag denna morgon?

Idag är vi lediga jag och Alma, det blev en mjukstart på jobb och förskola den här veckan men i morgon kör vi igen! Nu efter lunch ska vi åka på lekdejt, vi ska träffa en av tjejerna från min föräldragrupp då jag var gravid med Alma och hon väntade sin Gustav. Det är över ett år sedan vi sågs nu så det ska bli riktigt roligt att få träffas och prata ikapp om livet och förhoppningsvis så leker barnen bra ihop. Det brukar inte vara några problem i alla fall^^

Idag har jag på mig en ny gosig tröja som jag köpt med mig hem från jobbet igår. Vi fick in lite kläder för tonåringar, så den här rosa mjuka tröjan köpte jag med mig hem i storlek 170/176, ibland är det en fördel att vara liten! ^^ Så det är ett tips till er som har XS eller S på kläder, denna tröja och flera andra varianter finns nu på Lidl i färgerna rosa, grönt och svart. Just den här rosa var så himla skön och tyget är så där mjukt och känns nästan som sammet, så löp och köp!!

Hoppas ni alla får en fin dag trots det ruggiga vädret!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats