Johannas hörna

Maileg <3

9e jan (13)Jag liksom många andra har kärat ner mig i det underbara leksaksmärket Maileg. Som tur är så tycker Alma också om dessa kaniner, möss och andra djur med tillbehör så hon kommer få ytterligare en kanin i sitt påskägg i år som jag köpte nu efter nyår när det var rea. Jag har även köpt en säng till kaninerna, fast av ett annat märke. och som ni ser på bilderna här nedan så är det inte bara Maileg prylar utan en blandning av sådant jag tyckt passar. Den blå stolen är tex från TGR och kylskåpet är en plåtburk. På nedersta bilden ser ni en säl från Maileg som Alma fick i julklapp av en kompis och den sitter på en cykel som är en blomkruka jag fick som liten och som mina föräldrar sparat. Den har jag nu plockat fram till Alma och hon tycker att det är jätte roligt att låta sina Mailegkaniner och andra leksaker cykla på den. Alma leker så himla bra själv nu för tiden och har gjort det sedan någon månad tillbaka vilket är så skönt. Jag kan sätta mig i soffan på kvällen och ta det lugnt och lyssna till hennes prat medan hon leker inne på sitt rum. Det är så himla mysigt!!

I kaninväg så har Alma en bebiskanin och en mammakanin som hon säger och har därför önskat sig en pappakanin också. Fast jag ville hellre köpa ytterligare en tjejkanin, men med hängande öron den här gången då jag tyckte den var finare, så igår satte jag mig vid symaskinen och sydde lite killkläder till Almas nuvarande kanin, så kan hon variera klädseln på den fram till påsk och själv bestämma om det ska vara mamman eller pappan till bebiskaninen.

Kläderna sydde jag av gamla tygbitar jag haft liggandes länge och det resulterade i en ljusblå t-shirt och ett par mörkblå hängselbyxor. Jag hade ju kunnat köpa killkläder från Maileg till kaninen, men alltså 129kr för en tröja och ytterligare 129kr för att få ett par byxor… nej, det betalar jag inte när jag kunde fixa till en uppsättning med kläder helt gratis av det jag redan hade hemma. Alma blev dessutom helnöjd med kaninens nya kläder och den fick till och med lov att sova i sängen med henne i natt, det är bra betyg det!9e jan (17) 9e jan (18) 9e jan (22) 9e jan (24)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats