Johannas hörna

Marknadsdag

I förmiddags åkte vi till Vara där det idag var marknad och tivoli. Vi spanade in marknaden utan att köpa något speciellt, blommor till min mamma bara eftersom hon bett om det och sedan fick Alma åka lite karuseller. Eller det var tänkt att hon skulle göra det för vi har pratat om det i flera dagar och hon var jätte pepp när vi kom dit, men efter två varv med griståget blev hon ledsen och ville kliva av. Hon sa att det var läskigt och sedan ville hon inte åka något mer. Vi hade en rolig förmiddag i Vara trots det och vädret var verkligen på topp.

Christer har köpt en ny mini kamera så han filmade en hel del så här nedan har jag delat en länk till youtube där ni kan se ett klipp från vår lilla utflykt. Jag har försökt att ladda upp det direkt här på bloggen men jag får det inte att fungera på något sätt, så nu fick det bli så här istället. Super trist men jag är trött och har huvudvärk efter att ha ätit och druckit för lite idag så nu vill jag bara gå och lägga mig.

Alma på jordgubbens dag i Vara

Här nedan kommer i alla fall lite kort som jag knäppte. Alma ville hålla handen mest hela tiden och det är väl bäst i sådana här folksamlingar så man inte kommer ifrån varandra, så det blev inte så mycket fotat som jag ville tyvärr, men så blir det ibland.

Har ni haft en bra lördag?
1e juli jordgubbens dag (31) 1e juli jordgubbens dag (33) 1e juli jordgubbens dag (18) 1e juli jordgubbens dag (13) 1e juli jordgubbens dag (4)

På vägen tillbaka till bilen gick vi förbi en lekplats och där ville Alma stanna och leka en stund. Alma juli 20171e juli jordgubbens dag (43)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Härlig utflykt. Tittade på videon, Alma är så gullig ? Jag vill också till marknad, längtar till Oktobermarknaden i Vänersborg (familjen bor där, själv bor jag i Malmö. Bästa marknaden) ?

    1. Johanna

      Tack 🙂 Ja den marknaden är bra, föredrar dock Mörlandamarknaden som är mellan Bårås och Floby, den är i slutet av sommaren någon gång och det har varit en tradition att åka på den sedan jag var liten. De senaste åren har jag dock jobbat när den varit så jag hoppas verkligen att jag är ledig i år så vi kan åka dit.

stats