Johannas hörna

Matfestivalstivoli

Efter lunchen tidigare idag åkte vi mot Skövde. Vi var bjudna på kalas senare på eftermiddagen men åkte lite tidigare för att hinna kolla in matfestivalen och tivolit. Alma fick åka karusell och äta popcorn och så fiskade hon efter en påse med ett gosedjur i som innehöll en jätte ful gul groda som hon kastade i backen! ^^ haha Den får vi helt enkelt ge till Spike istället^^ 27e augusti (48) 27e augusti (50) 27e augusti (56) 27e augusti (63) 27e augusti (65) 27e augusti (72) 27e augusti (73) 27e augusti (74) 27e augusti (76) 27e augusti (77) 27e augusti (81) 27e augusti (82) 27e augusti (85)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Oj, Axels tivoli har sämst rykte av alla, de har så många anmälningar på sig angående säkerheten så det inte är sant. Kommunerna hyr in för att de är billigast.. Att ni vågade åka 🙁

    1. Johanna

      Det hade jag ingen aning om, men Christer sa att den de åkte knakade lite så de åkte bara en gång. Och hästkarusellen gick ju väldigt långsamt så där hade det väl knappast kunnat hända något. Men förstår inte dem som gav sig på att åka i de andra karusellerna. Jag åker aldrig sånt, inte ens på Liseberg.

stats