Johannas hörna

Med pärlor i håret

Natten tills idag sov Alma hos sin mormor som har semester den här veckan, både jag och Christer skulle upp och jobba tidigt idag så för att slippa dra upp henne kl halv 6 i morse och sedan lämna henen så gjorde vi så istället, Alma har dessutom pratat om att sova hos mormor i flera veckor nu. De hade haft det jätte roligt igår kväll och i förmiddags innan jag slutade jobbet och hämtade hem Alma igen, ätit ostbågar, pannkakor, spelat spel, ritat och myst med katten. Jag och Christer fick lite egen tid vi också och en god natts sömn utan en massa uppvaknanden av små fötter som sparkar i ryggen^^ Välbehövligt kan jag säga!!

Nu på eftermiddagen har vi hängt här hemma i trädgården, badat, gungat, byggt med lego och vilat på en filt ute i gräset. Idag har vi haft det varmt men betydligt molnigare än på flera dagar. Men trots lite moln har det varit ännu en fantastisk sommardag!
Mormor hade gjort Alma extra fin i håret idag med pärlor <3 Jag köpte mig en ny bikini på jobbet idag, förra veckan fick vi in både över och underdelar som man kan matcha och mixa hur man vill för bara 100kr. Tips!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Johanna

      Åh tack snälla för tipset!!! ? Klart jag måste beställa entré band!! Hade ingen aning om att det fanns för privatpersoner. Gud så glad jag blev nu!

stats