Johannas hörna

Min andra morsdag

Grattis alla mammor på morsdag! Hoppas ni haft en fin dag. Har ni blivit uppvaktade något?

Vår dag har varit som vanligt. Uppvaktning får jag nog inte räkna med förrän Alma blir lite större. Alma har förresten ett himla humör för tillfället och gråter för precis allt, och då menar jag verkligen ALLT!! Så ingen specialbehandling för mamman här inte på grund av att det är morsdag, nej, humöret har gått upp och ner precis som vanligt på den lilla damen. Så tröttsamt emellanåt så det är tur att hon även har sina super nöjda stunder!

Efter frukost så lekte vi lite inne och grejade i det blivande lekrummet och fick ytterligare lite gips på plats. Efter maten, som för övrigt fick betyget: Den god! av Alma så tog jag, Alma och Spike en riktig långpromenad medan Christer klippte gräset. Vi har fått en hel den gjort på förmiddagen med andra ord.

morsdag 29e maj (13)

Min älskade lilla unge!! <3morsdag 29e maj (14)

Mellanmål på vattenmelon.

Alma maj 20167

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Samma här. Får nog vänta med uppvaktning till barnen blir större. Trist tycker jag. Hur svårt kan det vara att köpa en blomma eller nåt liksom… Det lilla kan betyda så mycket. Hoppas du hade en bra dag ändå!

    1. joherman89

      Men eller hur!!! Eller bara en frukost på sängen. Det behöver ju inte vara mycket, bara man blir lite extra uppmärksammad så man känner sig lite extra älskad och vet att man är uppskattad.

stats