Johannas hörna

Mitt ljus i mörkret

Trots att jag inte har mått särskilt bra idag så har jag lyckats trycka undan det emellanåt tack vare Alma. Min lilla solstråle. Uppe på hennes rum spenderade vi en lång stund i förmiddags och lekte. Sen åt vi lunch och tog en promenad som Alma somnade under. Hon sov i ca 50 minuter i vagnen innan hon vaknade och då hann jag kolla på dessert mästarna på kanal 5 play och koppla av en stund. När Alma vaknade tog jag med henne till soffan och så satt vi och myste en stund precis som vi brukar göra när hon är nyvaken, fast idag somnade hon om i min famn och sov i ytterligare nästan 50 minuter. Dagens utan tvekan mysigaste stund <3

Alma är inte riktigt kry från sin förkylning än så det var nog skönt för henne att få sova lite extra mitt på dagen. Efter att vi ätit mellanmål så gick vi upp på hennes rum igen och lekte och sen gick vi ut på en promenad strax innan Christer kom hem och mötte honom utanför dörren.

Nu har Alma sovit i en timme ungefär i sin egen säng, sedan i torsdags då hon blev sjuk har hon vaknat så fort vi lagt henne i sin säng eller en stund efter och varit jätte ledsen så hon har fått sova mellan oss och har då sovit hela nätterna.  Så nu återstår det att se hur hon sover inatt…

26e oktober 20152

Idag har Alma haft på sig en helt ny tröja. En luvtröja från Gekås som jag köpte i somras som hon nu vuxit i.

DSC_0560

DSC_0572

DSC_0573

DSC_0569

DSC_0583

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats