Johannas hörna

Nyaste leksaken & nytt favorit uttryck

Jag måste ju visa er den söta lilla persikofärgade korgen som Alma fick köpa på Flying Tiger tidigare idag! 40 kr tror jag att den kostade, helt okej med andra ord. Nu kan vi verkligen leka affär på riktigt här hemma och det har vi gjort också! Alma köpte upp hela lagret med glass från kiosken på en och samma gång! Men det är ju sommar och då kan man ju aldrig få för mycket glass^^

Alma har förresten fått ett nytt favorituttryck idag: Jag lovar dig.

Som när vi åt middag för en stund sedan och jag sa: Ska du inte smaka på omeletten?

Alma: Nej.

Jag : Är du säker?

Alma: Jag lovar dig.

Så var det med det, fast hon smakade faktiskt till slut i alla fall^^ Bästa någonsin är sången från ett avsnitt med Daniel tigers kvarter där de sjunger: Man måste smaka på nått för att se om det är gott.

Det kör vi alltid med hemma nu och eftersom Daniel tiger säger det så gör hon det. Hon tycker inte alltid att det är gott men hon smakar i alla fall och så får hon en massa beröm av oss. Hon är så kräsen och har varit det ett tag så alla tricks vi kan komma på för att variera maten lite försöker vi med. Ibland upptäcker hon till och med att saker är goda som hon glömt av att hon tyckte om när hon var ännu mindre. Som igår när hon åt smultron för första gången sedan förra sommaren. Hon skulle inte smaka men när hon väl gjorde det så försvann alla smultron vi plockat på ett killevipp!

25e juli (4)25e juli (18)25e juli (11) 25e juli (13) 25e juli (8) 25e juli (29) 25e juli (22)

Busunge!! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hihi, va rolig hon är! Ibland kommer de mest förvånande uttrycken ur enmun som inte är äldre än 3 år. Händer ofta här hemma och ibland får man sig ett gott skratt ?
    Vi kör principen här hemma att alltid smaka på all mat. Jag säger alltid om någon är misstänksam mot något: ”Du måste smaka iallafall, du kanske missar något jättegott. Tycker du inte om det så behöver du inte äta mer, men man måste smaka” ?

stats