Johannas hörna

Söt som socker

I förmiddags åkte vi iväg till Skövde för att spana in TGR som öppnade där tidigare i år. Jag trodde faktiskt att butiken skulle vara större men det var väl en rolig liten butik som man kan besöka någon gång emellanåt. Alma hittade en liten korg likt sådana som finns i affärer när man handlar som hon fick köpa, Christer hittade förvaringslådor för småskruv mm och jag köpte två vägghyllor som ska få komma upp på väggen i Almas lekrum.

25e juli (57)Innan vi åkte så mutade jag Alma för att hon skulle vilja ha en rosett i håret, vissa dagar vill hon ha en, som på sin mormors kalas förra veckan, men inte idag. Men det ville jag för hon blir ju så där extra söt så man nästan svimmar av!! Rosetten åkte dock av i bilen på vägen dit så hon fick som hon ville till slut i alla fall….

Brukar ni muta era barn för att de ska göra som ni vill eller låter ni dem alltid bestämma själva?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Det beror lite på vad det gäller. Man får ju välja sina strider lite också.
    Om nån sitter och petar i maten så kan jag hota med att äter du inte så får du ingen glass ( om det har utlovats innan). Brukar funka ?
    3åringen här hemma vägrar all form av saker i håret, men jag låter det vara. Hoppas hon ändrar sig. Annars går det ju bra ändå ??

stats