Johannas hörna

Semestern börjar lida mot sitt slut

God morgon!!!

Då har vi kommit till mitten av sista veckan på min semester. Jösses så fort tiden har gått!!!! Varför är det alltid så? Det är så mycket som jag velat göra nu under semestern som jag inte hunnit med. Dock har jag hunnit vila och ta igen mig inför den kommande hösten och bara det känns så skönt!

Och sommaren är ju för den delen inte över än bara för att semestern är slut, vi har säkerligen många fina sommardagar kvar då vi kan hinna med lite somriga utflykter. I augusti har vi mycket roligt att se fram emot, som att Alma fyller 3 år! Vilken grej liksom, det känns så ofattbart att hon redan funnits i tre år. Tre helt fantastiska år fyllda med både skratt, gråt och huvudvärk^^ Ja, precis allt som hör föräldraskapet till!

Det går verkligen upp och ner varje dag nu, det är mycket humörsvängningar, många känslor och den egna viljan som vill fram. Det är kämpigt för oss alla. Men som tur är så är vår lilla tjej oftast på gott humör och är ganska så medgörlig, man får trixa och kompromissa lite bara och den här mamman får kämpa med att inte tappa humöret när en sak som borde ta 60 sekunder istället tar 10 minuter. Ja ni känner säker igen er.

Igår eftermiddag så var vi över till mina föräldrars torp och plockade av deras hallon, de är på semester nu så då passar vi på så bären slipper gå till spillo.

25e juli (62) 25e juli (63) 25e juli (65)

Vi norpade med oss en ros hem också som vi satte i en vas på köksbordet. Enkelt och vackert.

25e juli (66) 25e juli (67) 25e juli (46)Vad har ni för planer för resten av veckan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats