Johannas hörna

På lekplatsen

11e december (8)Det var längesen vi var uppe på lekplatsen nu så igår när vi var lediga och varit och lämnat Spike hos veterinären för att få en tand bortopererad så passade jag och Alma på att gå dit en stun innan lunch. Vi har ju varit hemma i 1,5 vecka på grund av sjukdom och lediga dagar och Alma har verkligen klättrat på väggarna här hemma i helgen så vi behövde verkligen komma ut lite^^

När vi lekt en bra stund på lekplatsen så gick vi hem och åt lunch och väntade på att de skulle ringa från veterinären, Alma saknade Spike hela dagen och det var på håret att jag fick med henne hem i morse när vi lämnade Spike, hon skulle vänta där och absolut inte åka hem utan honom. Men jag fick med henne hem och hon blev så glad och sprang ut till hallen för att klä på sig när de ringde och sa att operationen gått bra och att Spike längtade hem. Vilken lättnad! Man är ju trots allt alltid lite nervös när det kommer till sövning.

När vi kom dit och de öppnade transportväskan som Spike satt i så sprang han rakt förbi mig och fram till Alma först. Jag blev riktigt förvånad faktiskt då jag i vanliga fall är favoriten, men han hörde ju hur ledsen Alma blev när vi lämnade honom så han ville nog försäkra henne om att allt var bra nu <3 11e december (17) 11e december (20) 11e december (22) 11e december (26)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats