Johannas hörna

Pink shopping

Efter jobbet och förskolan idag så åkte jag och Alma förbi affären och hämtade ut ett paket och passade samtidigt på att handla lite mat. När vi kom hem så satte jag mig för att beställa hem lite kläder från H&M till Alma som jag sett när jag låg och slösurfade kvällen innan, men till min stora förtvivlan så var det flera av plaggen som jag inte längre kunde hitta online, de var som bortblåsta! Så jag och Alma satte oss i bilen och for in till stan för att se om kläderna fanns i butiken men det gjorde de så klart inte. Jag visade bilder på kläderna som jag tagit skärmdumpar av igår kväll men det var ingenting som personalen kände igen men de sa att kläderna kan komma in nu de kommande veckorna så jag får helt enkelt åka dit och kika snart igen.

Tomhänta åkte vi dock inte hem, jag köpte mig ett par vårskor och Alma hittade en kompis och en bebis till sin ”Lammi” som hon köpte i höstas så dessa fick hon som en liten present för att hon nu är en så stor och duktig tjej som sover i sin egen säng. Oftast inte hela nätter men det kan man verkligen inte begära heller tycker jag. Jag är bara glad för att ändå få sova ordentligt en liten stund varje natt och dessutom tycker jag att det är mysigt när Alma kommer och kryper ner intill under natten och man får vakna upp tillsammans på morgonen.

Det har varit en riktigt bra onsdag med andra ord. Alma var så glad över att ha fått åka till förskolan idag och hon hoppade av glädje när hon berättade att bästisen Kamile hade varit där idag, som Alma längtat efter henen nu när hon varit hemma och varit sjuk så länge! Alltså det är så kul att se att man redan vid så tidig ålder hittar andra människor som man klickar med på det där speciella sättet. 7e februari (2) 7e februari (12)Mina nya ROSA vårskor!!! <3 DSC_4662En ”Bambi” och en bebis ”Lammi” <3

Jag tycker dessa nalledockor är så himla fina!! Det fanns en ljusbrun kanin också i samma serie med en prinsessklänning och Alma ville gärna ha den också men idag fick det räcka med dessa två^^ Men det här är nog bara början på samlingen tror jag. Det finns ju massa kläder att köpa till dem också om man vill. Perfekt att önska sig av kompisar till 4 års dagen 😉 ”Blink blink”7e februari (9) 7e februari (10)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats