Johannas hörna

Porträttfotografering med häst

I lördags förmiddag var jag iväg på något riktigt spännande. En gammal klasskompis från gymnasiet som jag inte träffat på nästan exakt 7 år hörde av sig till mig och berättade att hennes bror skulle gifta sig och att de skulle hålla en möhippa för hans blivande fru. Under möhippan så ville de att Carro som den blivande bruden heter skulle fotas tillsammans med en häst i vackra miljöer och då var hennes fråga till mig helt enkelt om jag ville ställa upp och ta dessa kort.

Nervöst så tackade jag ja till uppdraget, jag tycker ju att det är roligt att fota men när man ska fota något så viktigt så blir man ju ändå nervös och tvekar lite. Men mina vänner peppade mig och sa att det fixar du, så i lördags mötte jag dem som sagt ute på landet för en fotografering.

Jag vet inte hur många gånger jag kollade så att minneskortet verkligen satt i kameran innan jag vågade åka och hur mycket jag putsade linsen för att vara säker på att inte sabba alla kort av misstag^^

När jag kom dit så slappnade jag genast av då jag fick ett sådant varmt bemötande. Victoria, min gamla klasskamrat hade en klar bild av vilken typ av bilder de ville ha så hon dirigerade mycket medan jag kunde ägna mig åt att bara fota från olika vinklar i stort sett. Perfekt teamwork med andra ord!! ^^

Nu tänkte jag bjuda på några av mina favoritbilder från dagen på vackra Carro och hästen Majsan (som är en hingst eller valack men ändå heter Majsan)^^ .

Jag är ju så himla självkritisk när det kommer till allting!! Jag är jätte nervös nu när jag ska publicera det här inlägget eftersom jag kan få kritik och jag kommer vara ännu mer nervös när jag ska lämna över alla bilder senare i veckan. Trots att det gick bra och jag var nöjd där och då så tänker man alltid tillbaka på vad man kunde gjort bättre eller annorlunda, sådan är i alla fall jag, när det gäller i stort sett allt jag tar mig an.

Så, vad tycker ni om bilderna? Detta är som sagt bara några stycken av dem.

DSC_0156DSC_0165DSC_0190 DSC_0215 DSC_0230DSC_0271

DSC_0272 DSC_0313 DSC_0330 DSC_0341 DSC_0342 DSC_0359 DSC_0367 DSC_0436 DSC_0438

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Oj, det var väldigt ojämnt ljus med skugga och stark sol! Svårt att veta hur man gör när man kanske inte hunnit få titta på platswn i förväg!

    1. Johanna

      Ja vi tog lite olika bilder på olika platser både i direkt solljus och i skugga samt med olika bakgrund så det skulle bli en stor variation av bilder att välja bland. Detta är som sagt bara en handfull bilder av ca 400 stycken.

stats