Johannas hörna

Present på fyra hjul

Jag fick spänningshuvudvärk igår kväll, precis som jag alltid får när jag varit spänd över någonting och jag sedan slappnar av för att det är över. Så irriterande och jag är helt slut i skallen idag så det känns ju sådär lagom roligt att behöva göra ett 6-16 pass idag på jobbet. Skjut mig typ!!

Men men, det är bara att ta ett par värktabletter och köra på!

Almas dag igår blev fantastisk och jag är så himla glad för det!!! <3

Här kommer lite fler bilder från igår.

DSC_0868När vi hade ätit tårtan ville hon ut och prova sin fina cykel så det fick hon. Vi gick/cyklade till mina föräldrars torp på andra sidan vägen där en present från dem väntade…

DSC_0895 DSC_0881 DSC_0883 De hade köpt en jätte cool elbil som Alma kan köra runt med nere på torpet. Hon ska bara lära sig att hålla ner gaspedalen hela tiden och att vrida på ratten för att styra^^ Men det släpper nog snart!

Efter en stunds åkande i bilen så ville hon hem igen och bygga ihop sitt nya duplo så vi sa hejdå till mina föräldrar och gick hemåt igen. Duplot lekte hon sedan med i över en timme tills hon helt av sig själv sa att hon ville sova och gick upp och lade sig. Älskade underbara stora duktiga ungen min!! <3

DSC_0922

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats