Johannas hörna

Rea på skor- Tips!

Snön och kylan envisas med att vara kvar men det har ändå blivit dags att börja tänka på att köpa varskor. För ett par veckor sedan fick jag ett tips om att de bygger om på Coop i Skara och att de säljer ut alla skor till super priser, därför vill jag så klart föra det här tipset vidare till er. Jag har tyvärr inte haft tid att åka dit tidigare, men igår eftermiddag så åkte vi direkt från jobb och förskola för att kika och då hade det så klart hunnit bli jätte utplockat. Men två par nya skor fyndade vi till Alma, men 70% rabatt dessutom!

De översta skorna är ett par fodrade sneakers som kommer vara perfekta nu till våren innan värmen kommer. Dessa kostade 299kr tidigare men var nu nedsatta till endast 90kr.

De nedre skorna är ett par tunna tennisskor som kommer bli perfekta för Alma i sommar. Dessa kostade tidigare 199kr men vi betalade bara 60kr.

Det var som sagt väldigt utplockat i de mindre storlekarna, men från storlek 29 och uppåt fanns det en hel del kvar, även gummistövlar och vinterkängor om någon vågar sig på att köpa inför nästkommande vinter, så det är ett het tips till er som bor häromkring!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats