Johannas hörna

Rocka loss

Vilken bra söndag vi haft! Förutom att jag fick huvudvärk så har den varit fantastisk på alla sätt! På förmiddagen åkte vi till Skövde och shoppade loss lite, Alma rockade loss inne i leksaksbutiken och vi fick med lite nya vårkläder hem och andra bra att ha saker.

När vi kom hem tog vi det lugnt i soffan på grund av min huvudvärk och låg och myste hela familjen och innan läggdags satte vi på hög musik och så dansade vi loss ordentligt till bland annat ”always look on the bright side of life”. Den låten innehåller många bra fraser som jag verkligen borde anamma lite mer här i livet. Den här söndagen fick mig att känna enorm tacksamhet, för fy bubblan vad jag älskar min fina lilla familj <3

Hur har en söndag varit?DSC_0739-ANIMATION

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats