Johannas hörna

Semester i Dalarna dag 1

Hej allihopa!

Äntligen har jag fått en stund att sätta mig vid datorn och skriva lite om den senaste tiden. Förra veckan spenderade vi i Dalarna med mina föräldrar och sedan vi kom hem så har jag bara jobbat. Det har varit riktig kaos på jobbet då flera varit sjuka och vi har hamnat efter med det mesta så jag har fått jobba en massa extra. Idag skulle jag egentligen varit ledig men jag var inne och jobbade ett par timmar i morse och i morgon och på fredag är det jobb igen, men sen, sen går jag på min efterlängtade fyra veckors semester!!! Jag känner mig verkligen så sliten nu, jag är extremt trött och värmen underlättar ju inte direkt så det ska bli riktigt skönt att bara få vara ledig och ta var dag som den kommer. Christer har bara en semestervecka kvar efter den här, så vi har bara en vecka gemensam semester i år, om man bortser från förra veckan i Dalarna då. Jag bytte nämligen bort några arbetspass så jag skulle kunna få fem sammanhängande dagars ledighet så vi kunde åka iväg med husvagnen.

Fem dagar i Dalarna blev det alltså och jag har tagit en massa bilder som vanligt, men jag kommer att dela upp det i flera ilägg så de inte blir så långa. Vi börjar med första dagen då vi tog oss upp till Dalarna, checkade in på campingen och sedan gick och slängde oss i sjön allihopa för att svalka oss efter en heldag i bilen i extrem värme.

 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats