Johannas hörna

She light up my life

Idag har vi mest hållit oss inomhus då det både regnat och blåst en massa från och till hela dagen. Jag vaknade dessutom upp med halsont som inte vill ge med sig trots en massa te sörplande och halstabletts knaprande, så jag har mest velat ta det lugnt idag så det inte ska bli värre då jag ska jobba hela helgen.

Så i brist på annat då jag inte har fotat något på flera dagar så kommer här några bilder från i fredags förra veckan då vi var ute på promenad och hängde på lekplatsen en stund efter lunch jag och min lilla solstråle. Jag är så himla glad att jag har min lilla tjej, speciellt nu när livet känns extra tufft och hösten är här med sitt gråa och blöta väder. Då är jag extra tacksam över att ha Alma som lyser upp min tillvaro.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats