Johannas hörna

Sommardag i Ulricehamn

Vi har haft en jätte härlig lördag som vi har spenderat i Ulricehamn. I förmiddags for jag iväg och kollade in en flyttloppis som min gamla förskolefröken höll i då hon sålt sitt hus och jag gjorde faktiskt ett par fina fynd. Därefter packade vi in oss i bilen jag, Christer och Alma och åkte mot stan där vi släppte av Christer och hans cykel. Han skulle nämligen cykla till Ulricehamn idag hade han fått för sig så då åkte jag och Alma dit i bilen. Under tiden som vi väntade på att han skulle komma fram så tog vi oss en glass i hamnen. När vi satt och njöt av våra glassar så kom både lite mindre och lite större fåglar och höll oss sällskap. När vi hade ätit upp vår glass så kom Christer fram och då gick vi till lekplatsen tillsammans allihopa. Lekplatsen vid hamnen är så stor och det finns massa roligt för barn i alla åldrar att leka med! Det var första gången vi besökte den här lekplatsen men det kommer definitivt inte att bli den sista! Alma chillade på en av många hammockar. Efter en stunds lek så ville Alma bada så då fick hon byta om till baddräkt. Nere vid stranden var en annan familj med en liten tjej i samma ålder som Alma och de började genast att leka jätte bra ihop. Henne har jag ju dock inga kort på då jag inte vill fotografera främmande människors barn utan tillåtelse så Alma ser ut att leka ensam på de här bilderna men den andra tjejen är precis i utkanten av i princip varenda bild här nedan^^ Jag hade inga badkläder med mig, vilket jag ångrar nu för det var riktigt härligt i vattnet. Så jag satt på bryggan och plaskade och vadade ut en bit och badade benen bara. Christer satt under ett träd i skuggan han och tog igen sig efter cykelturen.  Innan vi åkte hemåt igen så ville Alma leka lite till på lekplatsen så det fick hon så klart göra. Hoppas ni har haft en lika härlig lördag som vi har haft!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats