Johannas hörna

Spring i benen

Våren har verkligen kommit på riktigt nu och trots att vinden har varit lite kall här i ett par dagar så värmer solen ändå så skönt!! Nu vill man bara vara ute mest hela tiden så efter frukosten igår när jag och Alma var lediga på förmiddagen så gick vi över vägen till torpet. Jag hade med mig kameran och passade på att fota lite, vi lekte vi i lekstugan, Alma jagade Spike och så lekte vi Almas favoritlek just nu, kurragömma, eller bara ”gömma” som Alma säger^^

Mina föräldrar har tagit ner en massa träd på hela tomten så överallt ligger det stockar, grenar, högar med uppsågad ved och ännu större högar med ris. Jag hade tänkt ta lite fina vårfoton på Alma med fin bakgrund men den bakgrunden var svår att hitta bland all röra^^ hehe

Har våren kommit till er ännu? Sötisarna!!! <3  Lyssnar och tittar efter fåglarna som sitter i träden och sjunger så vackert <3 Alma har fått dille på flätor just nu och vill ha det varje dag! Inte mig emot. När man är liten får man leta sig till högre höjder för att kunna hålla ordentlig koll^^ Vår lille vakthund som voffar på allt från folk som går förbi till fåglar som hoppar bland buskarna eller löv som blåser i vinden^^ Alma räknar medan jag gömmer mig… Jag hittade dig!!!!!

Almas tur att springa och gömma sig…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats