Johannas hörna

Vackra ting till köket

Igår unnade jag mig lite nya saker till köket. Tre jätte fina plåtburkar som bara skrek JOHANNA och en lite större bakform till kommande tårtbak. Allt i härliga pastellfärger så klart. Jag älskar dem!! De finns att köpa på Lidl just nu. Skynda fynda!! ^^
DSC_1048 DSC_1049 DSC_1050 DSC_1051 DSC_1052

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Jag ÄLSKAR Lidl, jag håller alltid koll på vad som ska komma in. Speciellt barnkläderna, de senaste collagejackorna för sensommar/höst i tyg haffade jag direkt i alla färger, haha…. Köpte dessutom alltid babykläderna där innan fram till stl 80… Samt pysselsaker 🙂

    Min dotter är dessutom tokig i ostbröden där 😀

    Lidl börjar bli dyrt, haha! 😉

stats