Johannas hörna

Veckans första dagar

Då har halva veckan gått redan. I måndags var jag och Alma lediga så då var vi mycket ute i det härliga vädret. Vi fixade ett påskris som vi ställde på trappan och Alma lekte med de små kycklingarna som jag satt i blomgrupperna som jag ställt ut. Jag ser så mycket fram emot påsken i år, en högtid som jag inte värdesatt så mycket sedan jag själv var barn men nu när Alma är så stor att hon förstår så är det så himla roligt!!
27e mars  (1) Alma mars 201713

I tisdags slutade jag tidigt på jobbet och hämtade Alma redan kl 12.30 så eftermiddagen spenderades ute och på altanen. Alma var så sur för att hon inte fick ta ut poolen och bada och förstod inte alls vad jag menade när jag förklarade att det måste bli varmare ute först^^

Igår var Almas humör väldigt svängigt och ena stunden var hon glad och lekte och i nästa var hon sur och gnällig. Hon sov några timmar på förmiddagen och somnade sedan igen vid 16.30 och sov tills vi väckte henne vid 19.30 för att lägga henne i sängen istället. När hon vaknade då hade hon feber så hon somnade om direkt efter tandborstning och ombyte till pyjamas. Nu på morgonen har hon varit trött men hon har ingen feber så det blir en lugn dag här hemma. Jag som hade tänkt att vi skulle vara ute och ha roligt och greja en massa nu när vi var lediga ihop i flera dagar. Så typiskt!! Jag hoppas att den här febern ska släppa fort i alla fall och att det inte utvecklas till något mer för nu är vi trötta på dessa konstanta sjukdomar!!

Har ni haft en bra första del av veckan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats